2 000,00
4 150,00
Budynek przystosowany do produkcji gastronomicznej.... z pelnym wyposazeniem..
Stan budynku: |
---|
Obiekt zamknięty, brak windy, domofon, podjazd, dostęp do drogi (asfaltowa/betonowa), ogrodzenie (siatka), miejsce parkingowe (10, w tym parking naziemny), pomieszczenie socjalne
Media
Internet, woda (miejskie), prąd, kanalizacja (szambo), siła
Opis nieruchomości branzy przetwórczej .
Zakład produkcyjny
-zakłady mięsne
-magazyny
- na działce około 4 ha wraz z siecią sklepów firmowych
Na posesji
- hale produkcyjne
- magazynowe,
-sklep firmowy
prężnie działająca sieć sklepów firmowych od 1995 roku
wykwalifikowana kadra pracownicza- około 100 pracowników
zakład uzyskuje dotacje, prężnie działa.
P | |
---|---|
Powierzchnia użytkowa: | |
Piętro: | |
Typ kuchni: | |
Pow. działki: | ² |
Rynek: | |
Forma własności: | |
Rodzaj umowy: | |
Kredyt: | |
Numer oferty: | |
Zaktualizowano: | |
Opublikowano: |